КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:04

    Головна » Архів матеріалів

    5 грудня 2018 року відбувся пленум ЦК Профспілки з основним питанням розгляду «Про роботу організаційних ланок щодо зміцнення первинних профспілкових організацій, як основи діяльності Профспілки».

    Члени ЦК Профспілки з усіх куточків України зібралися обговорити питання зміцнення організації, яка захищає права та гарантії освітян, допомагає розібратися у постійних змінах законодавства, надає юридичну допомогу та підтримку. 

    Відкриваючи роботу пленуму Голова Профспілки Георгій Труханов поінформував яким чином організація відстоювала видатки на освіту у головному кошторисі країни, що вдалося, а що потребує додаткових зусиль і спільних злагоджених дій усіх профспілкових організацій. 

    Зокрема, керівник Профспілки відзначив, що в Державному бюджеті видатки на освіту передбачено на рівні 218 мільярдів гривень, або 6,71% від ВВП проти 7% затверджених законом «Про освіту».

    Обсяги освітньої субвенції, яку ви ... Читати далі »

    Переглядів: 233 | Додав: Admin | Дата: 08.12.2018

    РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №219/2018-рп

    Про призначення М.Письменного головою Обухівської районної державної адміністрації Київської області

    Призначити ПИСЬМЕННОГО Михайла Івановича головою Обухівської районної державної адміністрації Київської області з 3 грудня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства.

    Президент України П.ПОРОШЕНКО

    29 листопада 2018 року

     

    Переглядів: 265 | Додав: Admin | Дата: 30.11.2018

    28 листопада 2018 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою передбачено утворення Електронного реєстру листків непрацездатності як системи накопичення, зберігання та використання інформації про видані, продовжені та обліковані листки непрацездатності з використанням інформаційної інфраструктури Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

    Зазначається, що згідно з цим нормативним актом центральні органи виконавчої влади разом із Фондом соціального страхування України мають розробити і подати до 1 лютого 2019 року на розгляд Кабінету Міністрів проект положення про Електронний реєстр листків непрацездатності та забезпечити технічні можливості, необхідні для його функціонування.

    Концепція електронного реєстру листків непрацездатності передбачає можливість для лікаря оформити електронний листок непрацездатност ... Читати далі »

    Переглядів: 262 | Додав: Admin | Дата: 30.11.2018

    Верховна Рада України на позачерговому засіданні 26 листопада 2018 року ухвалила законопроект, який дозволяє введення воєнного стану в деяких областях країни.

    Рішення підтримали 276 народних обранців.

    Перед голосуванням з трибуни парламенту Президент України закликав депутатів підтримати цю ініціативу.

    Воєнний стан буде введено на 30 днів із 09:00 28 листопада у наступних областях: Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій областях.

    На офіційному сайті Президент Петро Порошенко наголосив, що воєнний стан буде введений у декількох областях, лише у випадку наземної операції регулярних військ Росії за межами операції Об’єднаних сил і за межами незаконно анексованого Криму.

     

    Завантажити Указ Президента ukaz_prezidenta_voyenniy-stan.pdf [1,5 ... Читати далі »

    Переглядів: 230 | Додав: Admin | Дата: 27.11.2018

    З метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування 25 грудня – Різдва Христового та у 2019 році 1 січня – Нового року, Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження від 11 січня 2018 року № 1-р «Про перенесення робочих днів у 2018 році», яким рекомендовано керівникам підприємств, установ, організацій, для працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу та неділю, перенести у 2018 році в порядку та на умовах, визначених законодавством, робочі дні з:

    понеділка 24 грудня на суботу 22 грудня;

    понеділка 31 грудня на суботу 29 грудня. 

    Таким чином, Католицьке Різдво у 2018 році (25 грудня) випадає на вівторок. Понеділок, 24 грудня, теж буде вихідним, який доведеться відпрацювати в суботу, 22 грудня.

    Новий рік 2019 (1 січня) буде у вівторок. 3 ... Читати далі »

    Переглядів: 262 | Додав: Admin | Дата: 26.11.2018

    Роз’яснення щодо лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм

    Медична реабілітація (відновне лікування) – вид медичної допомоги, що включає систему лікувальних заходів, які спрямовані на відновлення порушених чи втрачених функцій організму, виявлення та активізацію його компенсаторних можливостей, профілактику ускладнень та рецидивів захворювання.

    Застосування медичної реабілітації в умовах санаторно-курортних закладів допомагає якнайшвидше відновити здоров’я та працездатність людини, зменшити показник первинної інвалідності, підвищити рівень життєдіяльності, а також скоротити терміни тимчасової непрацездатності.

    Висока ефективність проведення медичної реабілітації може бути досягнута лише за умов обов’язкового дотримання основних принципів: раннього початку, безперервності, послідовності, наступності та повноти надання медичної допомоги хворим, індив ... Читати далі »

    Переглядів: 267 | Додав: Admin | Дата: 23.11.2018

    У Пенсійному фонді України розповіли про перерахунки пенсій, які чекають на українців цього та наступного року. Так, Ірина Ковпашко (голова правління ПФУ) розповіла, що з 1 грудня відбудеться перерахунок пенсій у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

    Цього року такий перерахунок уже проводився: у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму у липні.

    Із 1 грудня відбудеться чергове зростання прожиткового мінімуму із 1435 до 1497 гривень.

    «Це підвищення торкнеться великої кількості людей, у складі пенсійної виплати яких є надбавки, доплати, підвищення, що базуються на розмірі прожиткового мінімуму. Ми очікуємо, що цей перерахунок відбудеться для приблизно 8 мільйонів пенсіонерів, можливо, і більше», – зазначила голова правління.

    Для забезпечення виплати пенсій після грудневого перерахунку необхідно буде додатк ... Читати далі »

    Переглядів: 249 | Додав: Admin | Дата: 23.11.2018

    З метою пропаганди здорового способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої роботи, 25 жовтня 2018 року на базі ОРЦКіД Обухівською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України спільно, з сектором молоді та спорту Обухівської районної державної адміністрації, було проведено Спартакіаду серед працівників освіти Обухівського району.

    Змагання проводились з волейболу, шахів, шашок та дартс.

    Загально-командні результати:
    Школи І-ІІІ ступеня:
    І місце - Краснослобідський НВК

    ІІ - місце - Григорівська ЗОШ І-ІІІ ст..
    ІІІ місце - Германівська ЗОШ І-ІІІ ст..
    Школи І-ІІ ступеня:
    І місце - Красненська ЗОШ І-ІІ ст..
    ІІ місце - Халеп'янська ЗОШ І-ІІ ст..
    ІІІ місце - Копачівська ЗОШ І-ІІ ст. ... Читати далі »

    Переглядів: 399 | Додав: Admin | Дата: 30.10.2018



    Цього року Україна перейде на зимовий час в ніч з 27 на 28 жовтня. Це може стати останнім переходом на зимовий час для українців.

    Традиційно перехід до нового режиму дня відбувається в останню неділю жовтня о четвертій годині ранку.

    Стрілки годинника переводять на одну годину назад.

    Перехід на зимовий час в жовтні має на меті застати якомога більше денного світла в період, коли ночі стають довшими, а дні коротшими.

    Додатковий аргумент переходу на літній та зимовий час - економія електроенергії на штучному освітленні.

    Попри те, що зимовий час дозволить українцям спати на годину довше, зміна режиму - все одно стрес для організму.

    У перші дні спеціалісти радять не планувати важливих справ і уникати сильних навантажень, щоб призвичаїтись до переведення годинників.

    Особливо обережними ва ... Читати далі »

    Переглядів: 311 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2018

    25 жовтня цього року під головуванням голови Київської обласної організації Профспілки А. Цикалюка відбулось засідання ради обласної організаціїї з порядком денним "Про реалізацію прав та повноважень членів профспілки, передбачених Законом України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», Статутом Галузевої Профспілки щодо захисту соціально – економічних, трудових прав та інтересів спілчан в Броварській міській та Вишгородській районній організаціях Профспілки працівників освіти і науки України"
    В інформації робочої групи, яка готувала питання на розгляд засідання ради, відображена діяльність цих організацій Профспілки у частині реалізації норм соціального діалогу, забезпечення соціально-економічного захисту, дотримання пільг і гарантій працівників навчально-виховних за ... Читати далі »

    Переглядів: 285 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2018

    « 1 2 3 4 ... 24 25 »
    Районна організація Профспілки 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz