КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 03:07

    Головна » 2017 » Квітень » 5 » ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ
    11:50
    ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ

     

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Обухівської РДА, 30 квітня на базі Краснослобідської ЗОШ –I-III ступенів проведено щорічний методичний фестиваль ЗНЗ району «Освіта Обухівщини-2017» та виставку «Розвиток педагогічної компетентності та професійної компетентності педагогів навчальних закладів Обухівщини.»

    В роботі заходу взяли участь працівники відділу освіти Обухівської райдержадміністрації на чолі з його керівником Луцик Ю.С., керівники та провідні педагогічні працівники освітніх закладів району. Мета фестивалю – заохочення до творчого пошуку колективів закладів освіти та кожного педагога в удосконаленні системи навчання, в поширенні і впровадженні кращих надбань та інноваційних пошуків педагогів і педагогічних колективів Обухівщини, у використанні нових освітніх технологій, компетентнісних підходів до змісту шкільної освіти.

    Фестиваль розпочався з виставки методичних доробок та матеріалів позакласної роботи з учнівською молоддю, які представили освітні заклади району. Учасники фестивалю мали змогу ознайомитися з матеріалами напрацювань кращих педагогічних працівників району. Гостей Красної Слобідки щиро вітали директор місцевої школи Векла В.В. та учні.

    З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Обухівської РДА Луцик Ю.С. Вона високо оцінила організацію та зміст фестивалю, подякувала всім, хто долучився до організації і проведення районного методичного заходу, а також наголосила на важливості створення умов для творчої реалізації педагогів, поширення їх передового досвіду щодо впровадження в практику роботи сучасного педагога особистісно-орієнтованих, компетентнісних підходів до освіти дітей та молоді, підвищення ролі та статусу творчих педагогів в педагогічних колективах.

    Завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Обухівської райдержадміністрації Ленда В.П. ознайомила присутніх із перспективами розвитку освітньої системи Обухівщини, розповіла про впровадження європейського виміру якості освіти в навчальних закладах, використання інноваційних підходів та технологій організації навчально-виховного процесу на рівні сучасних вимог..

    Завідуюча дитячим навчальним закладом «Ялиночка» (смт. Козин) Стопник Л.М. поділилася роздумами з учасникам фестивалю про створення психолого-педагогічних умов та формування комунікативної компетенції вихованців в умовах дитячого закладу.

    Досвідом з впровадження програми Всеукраїнського рівня «Науково-методичні засади впровадження фінансової грамотності в навчально-виховний процес навчальних закладів» поділилася директор Германівської гімназії Трофименко Д.М.

    Директор Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва Гайко Н.С. у своєму виступі розповіла про роботу гуртків, зокрема, і на базі навчальних закладів.

    Після закінчення офіційної частини методичного фестивалю працювали майстер-класи з правопівкульного малювання (Шевченко О.О.), з використання метафоричних асоціативних карт та ігротерапії (Комісаренко Н.В.), з виготовлення іграшок до Великодня (Школьна Н.Д.).

    Презентацію технології перевернутого класу провела завідуюча РМК відділу освіти Обухівської РДА Ленда В.П.

     

     

    Переглядів: 473 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz