КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 18:28

    Головна » Архів матеріалів

    Уряд прийняв рішення про підвищення рівня оплати праці педагогічних працівників, в тому числі вчителів загальноосвітніх навчальних закладів. Це ще один крок до підвищення престижності їх роботи. Згідно з прийнятим рішенням з 1 січня 2017 року посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів підвищуватимуться на 2 тарифні розряди. Збільшення посадових окладів педагогічних працівників всіх інших закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів, відбуватиметься з 1 вересня 2017 року. При цьому органам місцевого самоврядування надане право приймати власне рішення про таке зростання тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевих бюджетів, до 1 вересня 2017 року.

    Текст документа:“Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298” № 974 — редакция от  14 ... Читати далі »

    Переглядів: 340 | Додав: Admin | Дата: 10.01.2017

                                           Шановні колеги!

     Щиро вітаю Вас з Новим 2017 роком та  світлим Святом - Різдвом Христовим!

    Бажаю, щоб Новий рік був щедрим і сприятливим для творчої праці, радісним в особистому житті,

    приніс у кожен дім затишок,   душевний спокій, мир, добробут і впевненість у завтрашньому дні.

    Нехай доля кожного буде щедрою щасливими подіями, а на життєвому шляху супроводжують вірні і надійні друзі!

    Нових досягнень, втілення задумів та здійснення найзаповітніших  мрій!

      Голова  Обухівської  районної

         організації   Профспілки                                  &nbs ... Читати далі »

    Переглядів: 336 | Додав: Admin | Дата: 29.12.2016

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України доводить до відома постанову Кабінету Міністрів України від14 грудня 2016 р. № 974 «Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298», якою передбачено підвищення на 2 тарифні розряди посадових окладів та ставок заробітної плати всім педагогічним працівникам навчальних закладів та установ освіти.

    Привертаємо увагу, що постановою передбачено різні терміни підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам залежно від типів навчальних закладів та джерел їх фінансування.

    З 1 січня 2017 року підвищуються посадові оклади та ставки заробітної плати усім педагогічним працівникам навчальних закладів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції, до яких належать загальноосвітні навчальні заклади, шкільні відділення навчально-виховних комплексів «до ... Читати далі »

    Переглядів: 304 | Додав: Admin | Дата: 26.12.2016

      8 грудня 2016 року, у Києві відбулася Всеукраїнська акцію протесту профспілок з вимогами посилення соціального захисту працівників в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги з метою забезпечення урахування в проекті Держбюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.

    Тисячі спілчан з усіх регіонів України, представники трудових колективів усіх галузей економіки пройшли ходою від Майдану Незалежності до Кабінету Міністрів України, а потім до Парламенту, де озвучили вимогти та резолюцію акції.

    У руках учасники акції несли плакати й гасла «Європейським цінам – європейську зарплату!», «Ні руйнуванню системи стипендіального забезпечення!», «Не хочу субсидію, хочу гідну зарплату!», «Зростає квартплата &nda ... Читати далі »

    Переглядів: 307 | Додав: Admin | Дата: 09.12.2016

                                                                      

    01 грудня 2016 року в приміщенні Маловільшанської ЗОШ І-ІІст.  відбулося засідання ради районної організації Профспілки з порядком денним : « Звіт про роботу президії ради Обухівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з 01 грудня 2015р. по  01грудня 2016 р. та завдання з удосконалення організаційно-масової роботи, соціально-економічного та правового захисту членів профспілки». На засіданні ради були присутні 28 членів ради.    Із звітом про роботу президії у 2016 році виступила голова районної ... Читати далі »

    Переглядів: 322 | Додав: Admin | Дата: 09.12.2016

    Обласна спартакіада серед працівників освіти проводиться з метою пропаганди здорового способу життя.

    Головним завданням Спартакіади є залучення працівників освіти до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення здоров’я, пропаганди фізичної культури серед населення.

    Спартакіада відбулася за підтримки Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Київської обласної організації фізкультур ... Читати далі »

    Переглядів: 514 | Додав: Admin | Дата: 22.11.2016

    11.11.2016 № 02-5/639                          Першому заступнику Голови Комітету з питань

    науки і освіти Верховної Ради України

    О.В.Співаковському

    Народним депутатам України, членам комітету

    Шановний Олександре Володимировичу!

    Шановні народні депутати України !

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України знову звертається з приводу проекту закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», реєстраційний № 5130 від 15.09.2016, доопрацьованого Кабінетом Міністрів України та поданого на розгляд Верховної Ради 03.11.2016 року.

    В доповнення до попередніх антисоціальних змін, в доопрацьованому  пропонуються зміни до Кодексу законів про працю України та до Закону Укра ... Читати далі »

    Переглядів: 428 | Додав: Admin | Дата: 17.11.2016

     
      17 листопада 2016 року, напередодні прийняття Державного бюджету України на 2017 рік, Федерація профспілок України проведе Всеукраїнську акцію на підтримку вимог профспілок щодо посилення соціального захисту працівників та інших категорій громадян в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги з метою забезпечення урахування в проекті Держбюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.

    Наше головне гасло: «Профспілки вимагають гідного життя для людей!»

    Акція розпочнеться о 9.00 ходою від Майдану Незалежності до Кабінету Міністрів України і далі до Верховної Ради України.

    Початок мітингу на пл.. Конституції біля Верховної Ради України о 10.00.


    Прес-центр ФПУ
     

    Київська обласна організа ... Читати далі »

    Переглядів: 350 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2016

     
      ЦК Профспілки працівників освіти і науки України розглянув проект закону «Про освіту», реєстраційний № 3491-д, прийнятий за основу 6 жовтня 2016 року, і надав пропозиції до документу.

    Відповідний лист спрямовано до Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України.

    Профспілкова освітянська громадськість розраховує на розуміння важливості наданих пропозицій, що, у разі їх урахування парламентарями при наступному розгляді законопроекту, вони сприятимуть створенню належних фінансових та правових умов подальшого розвитку освіти, підвищенню її якості, встановленню відповідних трудових гарантій педагогічним, науковим працівникам, спеціалістам освіти та її здобувачам.

    Профспілка, зокрема, вважає неприпустимим економити на освітянській галузі та наголошує на необхідності дотримання норм статті 22 Конституції України, відповідно до якої при прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається ... Читати далі »

    Переглядів: 342 | Додав: Admin | Дата: 10.11.2016

       1 листопада 2016 року, освітяни столиці вийшли на масову акцію протесту до будівлі Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України проти високих тарифів на житлово-комунальні послуги.
    Ініціатором пікету стала Київська міська організації Профспілки працівників освіти і науки України. Солідарну участь у пікетуванні взяли майже усі територіальні організації Профспілки з різних куточків України – Одеси, Херсону, Черкас, Харкова, Чернігова, Запоріжжя, Тернополя, Вінниці, Івано-Франківська, Львова, Рівного, Волинської та Київської областей та студентства з провідних навчальних закладів.
    Підвищення тарифів на житлово-комунальних платежів стали для педагогів справжніми «драконівськими тарифами», а ініціативи Уряду щодо збільшення мінімальної заробітної плати більше принижують працівників освітньої сфери, заробітні плати яких мають п ... Читати далі »

    Переглядів: 362 | Додав: Admin | Дата: 02.11.2016

    « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 24 25 »
    Районна організація Профспілки 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz