КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 07:44

    Головна » Архів матеріалів

    Дата публікації: 26.05.2017

    Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 18.05.2017 № 335, що застосовується з 01.01.2017, визначено процедуру розрахунку виплат працівникам бюджетної сфери.

    Розміри окладів, доплат, винагород та інших виплат працівникам установ, закладів і організацій бюджетної сфери, органів виконавчої влади та інших органів тепер розраховуються виходячи з розміру прожиткового мінімуму. А саме — прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня календарного року (1600 грн). До 01.01.2017 такі розрахунки проводили у співвідношенні до мінімальної зарплати.

    Для працівників, посадові оклади яких менші за прожитковий мінімум, у штатному розписі посадові оклади (тарифні ставки) вказуються на рівні прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого н ... Читати далі »

    Переглядів: 275 | Додав: Admin | Дата: 29.05.2017

      ДОРОГІ  ШКОЛЯРІ, ВИПУСКНИКИ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

     

    З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне Свято останнього дзвоника.

    Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок.

    Традиційно хвилюючі почуття переповнюють випускників, які сьогодні прощаються зі школою та стартують у незвідане самостійне життя. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шлях ... Читати далі »

    Переглядів: 335 | Додав: Admin | Дата: 26.05.2017

     

     

    Дзвени над минулим і над прийдешнім,
    Поклич ти востаннє нас на урок,
    Дзвени над дитинством, з яким ми прощаємось,
    Веселий і сумний, останній дзвінок!

    26 травня 2017 року в навчальних закладах Обухівського району відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року. На урочистостях у кожному навчальному закладі були присутні почесні гості – представники Обухівської районної державної адміністрації, Обухівської районної ради, відділу освіти Обухівської РДА, голови міської, селищної та сільських рад, депутати районного рівня, які висловили найщиріші вітання та побажання учням.

    Для багатьох учнів дзвоник весело сповіщає про майбутній довгоочікуваний відпочин ... Читати далі »

    Переглядів: 341 | Додав: Admin | Дата: 26.05.2017

       З метою розкриття та підтримки творчої особистості працівників та учнів навчальних закладів району, залучення їх до художньої творчості, відзначення 85- річчя утворення Київської області Обухівською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України спільно з відділом освіти Обухівської районної державної адміністрації 12 травня 2017 року на базі Обухівськ ... Читати далі »

    Переглядів: 306 | Додав: Admin | Дата: 16.05.2017

    Верховною Радою України 6 квітня 2017 року прийнято Закон України «Про внесення зміни до статті 42 Кодексу законів про працю щодо захисту трудових прав працівників» № 2005-VIII.

    Частину другу зазначеної статті, нормами якої встановлено переважне право на залишення на роботі при скороченні чисельності чи штату працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці працівникам з більш високою кваліфікацією і продуктивністю праці, доповнено пунктом 10 наступного змісту: «працівникам, яким залишилося менше трьох років до настання пенсійного віку, при досягненні якого особа має право на отримання пенсійних виплат».

    Отже, тепер особи передпенсійного віку включені до категорії осіб, яким надано переважне право залишатися на роботі при скорочені чисельності чи штату працівників.

    Закон набув чинності 30 кв ... Читати далі »

    Переглядів: 323 | Додав: Admin | Дата: 11.05.2017

    Шановні колеги !

    Щиро вітаю Вас з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним.

    Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві.

    Нехай це чудове свято додасть нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості. Щиро бажаю Вам, шановні, щастя, здоров’я, благополуччя і життєвих гараздів.

    В.І. Соколенко

    Переглядів: 324 | Додав: Admin | Дата: 28.04.2017

     

    Цього дня 1986 року о 1 год. 23 хв. на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС стався потужний хімічний вибух, який спричинив руйнування частини реакторного блоку і машинного залу. Внаслідок вибуху виникла пожежа, яка перекинулася на дах третього енергоблоку. Майже одразу на місце аварії приїхали пожежники. Вогонь гасили до 5-ї години ранку. Проте усередині самого четвертого блоку його вдалося ліквідувати лише 10 травня, коли більша частина графіту згоріла.

    Після вибуху та пожежі утворилася радіоактивна хмара, яка накрила не лише територію сучасної України, Білорусі та Росії, але й території багатьох європейських країн - Швеції, Австрії, Норвегії, Німеччини, Фінляндії, Греції, Румунії, Словенії, Литви, Латвії. За Міжнародною шкалою ядерних подій (INES) цю аварію класифікували за найвищим - сьомим рівнем небезпеки.

    Від самого початку Москва та керівництво УРСР приховували факт а ... Читати далі »

    Переглядів: 284 | Додав: Admin | Дата: 26.04.2017

    Переглядів: 310 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2017

     

    Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Обухівської РДА, 30 квітня на базі Краснослобідської ЗОШ –I-III ступенів проведено щорічний методичний фестиваль ЗНЗ району «Освіта Обухівщини-2017» та виставку «Розвиток педагогічної компетентності та професійної компетентності педагогів навчальних закладів Обухівщини.»

    В роботі заходу взяли участь працівники відділу освіти Обухівської райдержадміністрації на чолі з його керівником Луцик Ю.С., керівники та провідні педагогічні працівники освітніх закладів району. Мета фестивалю – заохочення до творчого пошуку колективів закладів ... Читати далі »

    Переглядів: 476 | Додав: Admin | Дата: 05.04.2017

     03-04-17, 17:45 /  КАТЕГОРІЯ: НОВИНИ

    Національна Рада Реформ при Президентові України ухвалила рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти Закон «Про освіту» до кінця 6-ї сесії VIII скликання – не пізніше кінця липня 2017 року. Про це йшлося під час брифінгу за результатами засідання Національної Ради Реформ на тему: «Освіта, безпека та благополуччя дітей як пріоритет розвитку країни» сьогодні, 3 квітня 2017 року.

    «Саме в цьому Законі закладено основні зміни, необхідні для повноцінного запровадження освітньої реформи. Ми вже й так сильно запізнилися, адже зміни назріли давно», – наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

    Вона підкреслила, що, за останніми соціологічними опитуваннями, 75,6% українців розуміють, що сьогодні Україні нео ... Читати далі »

    Переглядів: 400 | Додав: Admin | Дата: 05.04.2017

    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 24 25 »
    Районна організація Профспілки 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz