КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Обухівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:33

    Головна » 2015 » Вересень » 09

    31 серпня 2015,Публікації » Новини

    [Версія для друку]

    Міністерство освіти і науки вимагає від органів управління освітою, керівників інститутів післядипломної педагогічної освіти, керівників методичних кабінетів та центрів, а також керівників навчальних закладів забезпечити неухильне дотримання принципів педагогічної свободи вчителя. Про це йдеться у листі МОН, що підписаний заступником міністра освіти і науки Павлом Полянським.
    Зокрема, заступник міністра наголошує, що одним з пріоритетів освітньої політики є дебюрократизація діяльності педагогічних працівників, упровадження органами управління освітою сучасних принципів державно-громадської моделі управління.
    "В умовах, коли Міністерство освіти і науки суттєво скоротило переліки звітності, що подаються з регіонів, обмежило кількість загальнона ... Читати далі »

    Переглядів: 399 | Додав: obadmin | Дата: 09.09.2015

     

    31 серпня 2015,Новини, Важлива інформація
    [Версія для друку]

    [Робочий час педагогічних працівників: правові аспекти] Трудові відносини у системі загальної середньої освіти регулюються Кодексом законів про працю, Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», іншими нормативно-правовими актами.

    Відповідно до ст. 50 Кодексу законів про працю України (КЗпП), нормальна тривалість робочого часу не може перевищувати 40 годин на тиждень. 

    Для окремих категорій працівників з високим інтелектуальним і нервовим навантаженням (учителі, викладачі, лікарі та ін.) статтею 51 КЗпП України передбачено встановлення скороченої тривалості робочого часу. 

    Правові відносини, пов’язані з розподілом педагогічного навантаження в начальних закладах, врегульовані Законом України «Про загальну середню освіту», Положенням про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженим постановою Ка ... Читати далі »

    Переглядів: 446 | Додав: obadmin | Дата: 09.09.2015

    ГОЛОВНА / ПОЛІТИКА Й СУСПІЛЬСТВО

    УКРАЇНА
    Підвищення соцстандартів: популізм для працюючих жебраків

    З вересня в Україні збільшаться мінімальна зарплата та прожитковий мінімум. Урядовці хваляться, що, попри скруту, знайшли гроші і на підвищення соцвиплат. Однак у профспілках це вважають знущанням на працюючими.

    [Ukraine Land und Leute Bettlerin in Kiew]

    Планували у грудні, а вийшло вже у вересні, хваляться урядовці. З початку осені уряд запланував підвищити соціальні стандарти, які обіцяв переглянути тільки взимку 2015 року. "До Верховної Ради вноситься закон для підвищення соцстандартів для близько 12 мільйонів українців", - заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

    Гроші на підвищення зарплат і пенсій уряд планує взяти із зарезервованих на оплату державних боргових зобов'язань, частину яких нещодавно міжнародні& ... Читати далі »

    Переглядів: 340 | Додав: obadmin | Дата: 09.09.2015

    Районна організація Профспілки 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz